Netwerk
Organisatie
Op het terrein
Service
Events

Vernieuwd SWITCH magazine nr. 52

Jouw antenne in een een wereld in volle evolutie

NEW SWITCH Magazine

Uw vertrouwde SWITCH magazine werd in een nieuw jasje gestoken. We zetten alles op alles om hulp- en veiligheidsprofessionals steeds beter te servicen. SWITCH is jouw antenne in een communicatiewereld in volle evolutie. Switch, meer dan ooit!

CCU - Patrice Degobert, Daniel Haché & Florent Deffense

We gingen voor deze editie langs bij Bram Dispa en Ziekenhuizengroep Antwerpen om te praten over het gebruik van Blue Light Mobile. Verder geven we enkele interessante cijfers van het ASTRID-netwerk uit 2022, spraken we met een vertegenwoordiger van het Raadgevend Comité van Gebruikers, Patrice Degobert en onderzoeken we de mogelijkheden van een applicaitie die Push To Talk on Smartphone mogelijk maakt. Tot slot geven we u ook een inkijk in de werking van het Data Analytics team bij ASTRID en brachten we een bezoek aan het nieuwe commissariaat van Sylle et Dendre.

klik hier 
Nog geen abonnee op SWITCH? Neem een gratis abonnement.
Alle feedback, vragen en ideeën zijn welkom via switch@astrid.be.

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.