ASTRID

Communicatie voor veiligheid

ASTRID is de gespecialiseerde telecomoperator van de hulp- en veiligheidsdiensten.

Werken bij ASTRID?

Werken bij ASTRID

ASTRID is regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers met diverse profielen. Misschien is een baan bij ASTRID ook iets voor u.

BLM

Prioritaire communicatie voor crisisbeheerders

Nieuwe generatie Blue Light Mobile: spraak- en datacommunicatie

25 jaar ASTRID

Commerciële telecommunicatienetwerken waren er al. Maar een kwaliteitsvol radionetwerk voor de hulp- en veiligheidsdiensten? Dat bestond in 1998 nog niet. Tot een groepje pioniers besloot dat het hoog tijd was om er één uit de grond te stampen. Een project dat niet één heuveltje over moest, maar meerdere bergen. Met de inzet van velen groeide ASTRID uit tot een partner in veiligheidscommunicatie. 

Nieuws over ASTRID

Ontdek de essentiële rol van het Field & Infrastructure Team (FIT) in het beheer van kritieke infrastructuren en technische ondersteuning op locatie. Sinds de oprichting in 2007 heeft dit multidisciplinaire team zich ontwikkeld en nieuwe vaardigheden verworven om de uitdagingen van morgen aan te gaan.
Vanaf 1 juli 2024 introduceert Blue Light Mobile nieuwe, voordeligere tarieven voor al haar gebruikers. Ontdek hoe deze wijzigingen u ten goede komen.
Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.

ASTRID Service Centre

Het ASTRID Service Centre beantwoordt al uw vragen.
Bekijk ook onze FAQ, en neem contact op via onderstaande kanalen.

Support mailbox

Via formulier

Salvator Vella, CEO d'ASTRID
Salvator Vella
Directeur-Generaal ASTRID
De rol van ASTRID wordt nog sterker

Meer over ASTRID

ASTRID is een operator die politie, brandweer en andere hulpdiensten in staat stelt om efficiënt te communiceren, om zo het goede verloop van de operaties op het terrein en de veiligheid van de burger te verzekeren. Ontdek in 90 seconden meer over ASTRID via deze animatievideo.

Meer info

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID