Radiocommunicate

Tarieven & abonnementen

Als u een radio wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID. 

Gebruikers uit de openbare sector krijgen de ASTRID-dienstverlening aangeboden tegen kostprijs, aangezien ASTRID in de eerste plaats voor hen werd opgericht. Voor privé-gebruikers gelden andere tarieven. Met een jaarabonnement kan een gebruiker een onbeperkt aantal groepsgesprekken voeren en alle diensten genieten die verband houden met het gebruik van het netwerk. ASTRID biedt verschillende abonnementsformules aan, zodat de radiogebruikers het abonnement kunnen kiezen dat het dichtst aansluit bij hun noden. De abonnementsprijs wordt tweemaal per jaar geïndexeerd. Het is mogelijk om met een ASTRID-radio te bellen naar een ander netwerk, zoals naar een vaste telefoon of gsm, of erdoor opgebeld te worden. U kunt per abonnement bepalen of die mogelijkheid moet worden toegekend.

TETRA All-in (Voice + SDS + RP/automatische SDS)

Prijs :
434€ /jaar
Doelgebied :

Eindgebruikers
Spraakcommunicatie
Vooral groepsgesprekken

Groepsgesprekken :

Onbeperkt

Individuele gesprekken :

1 minuut per dag

SDS-berichten :

3240 SDS-berichten per 24 uur

Tarieven buiten forfait :

0,16 € per extra minuut individuele gesprekken
0,014 € per extra SDS bericht

Dringende activerinsaanvraag :

In geval van een dringende activeringsaanvraag (activering vereist binnen 24 uur wegens operationele en dringende behoeften) wordt een eenmalige toeslag van 201€ excl. btw in rekening gebracht.

Opmerking :

* Enkel voor de geïntegreerde politie. Tarieven januari 2024, in euro excl. BTW. De tarieven die per minuut communicatie zijn vermeld, worden per seconde gefactureerd. De bedragen in de tabel zijn afgerond.

Andere abonnementen

ASTRID

Abonnement aanvragen/wijzigen

Download hier de specifieke documenten om uw ASTRID abonnement aan te vragen of te wijzigen.

New visuals2

Uw ASTRID adviseur

Neem contact op met uw ASTRID adviseur voor meer informatie

Contractvoorwaarden

Om een radio, een pager of een andere terminal te kunnen gebruiken op het ASTRID-netwerk moet een organisatie vooraf met ASTRID een contract met algemene en bijzondere voorwaarden sluiten voor een jaarabonnement. De algemene voorwaarden die de contractuele relaties tussen ASTRID en haar klanten bepalen, werden goedgekeurd door de Minister van Binnenlandse Zaken. Die algemene voorwaarden kunnen gedeeltelijk aan de specifieke noden van de verschillende gebruikers worden aangepast, en geven dan aanleiding tot het opstellen van bijzondere voorwaarden die worden overeengekomen tussen de klant en ASTRID. De tekst van de bijzondere voorwaarden werd goedgekeurd door de leden van het Raadgevend Comité van Gebruikers voor de diensten die ze vertegenwoordigen.

Deze bijzondere voorwaarden bepalen met name alle configuraties en programmeringen wat het definiëren van de gespreksgroepen betreft, de individuele gebruikers, de rechten van die gebruikers enzovoort. Die gegevens gelden als referentie voor de parameters van de inbedrijfstelling door ASTRID.

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID