ASTRID User Days 2018
User Days

Welkom!
De ASTRID User Days bieden een zeer ruim overzicht van huidige en toekomstige applicaties op het gebied van kritische communicatie, lokalisatie, paging, track & trace, alarmering, dispatching, video, drones, enz. We verwelkomen al onze gebruikers en partners om het 20-jarig bestaan van ASTRID te vieren op 3 en 4 oktober 2018 in het Square Brussels meeting Centre, een unieke locatie in hartje Brussel.

Beurs en productdemonstraties
Een beurs van 3500 m² met meer dan 60 standhouders van over heel Europa. We verwachten meer dan 1500 bezoekers van de hulp- en veiligheidsdiensten.

AUD 2018 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days van 3 & 4 oktober alvast in uw agenda!

Astrid User Days
standhouders

Standhouder worden

Wilt u standhouder zijn op de volgende editie van de ASTRID User Days. Hieronder vindt u alle informatie.

Square

Workshops
Naast de ASTRID workshops, krijgen bedrijven en standhouders de gelegenheid om hun producten voor te stellen.

Wanneer?
Woensdag 3 & donderdag 4 oktober 2018 

Waar?
Square Brussels Meeting Centre: vlot bereikbaar met de trein (naast het Centraal Station) en ruime autoparking beschikbaar.

Vragen?
[email protected]

Nieuws

CPL

Circle of Police Leadership opnieuw op ASTRID User Days

Verschillende fora uit de sector van de hulpdiensten en de politie maken van de ASTRID User Days gebruik om te vergaderen. De Circle of Police Leadership (CPL), de Belgische beroepsvereniging voor hogere leidinggevenden van de Belgische politie, organiseert, net zoals op de vorige editie van de User Days, een nationale conferentie op woensdag 3 oktober.  

www.cplbelgium.be

AUD 2

Enthousiaste reacties uit de drone- en telecomsector

Heel wat gespecialiseerde leveranciers uit de drone- en telecomsector schrijven zich in voor deze 7de editie van de ASTRID User Days. Een twintigtal bedrijven hebben hun deelname intussen bevestigd. In de loop der jaren zijn de ASTRID User Days uitgegroeid tot dé plaats van afspraak van alle medespelers in de wereld van de beveiligde communicatie. En dat is natuurlijk ideaal voor de bezoekers, die op één enkele plaats persoonlijk contact kunnen leggen met de leveranciers en een beroep doen op hun knowhow. Een eerste lijst van de exposanten vindt u hier.

Vorige editie

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

De ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile