ASTRID User Days 2018
User Days

Welkom!
De ASTRID User Days bieden een zeer ruim overzicht van huidige en toekomstige applicaties op het gebied van kritische communicatie, lokalisatie, paging, track & trace, alarmering, dispatching, video, drones, enz. We verwelkomen al onze gebruikers en partners om het 20-jarig bestaan van ASTRID te vieren op 3 en 4 oktober 2018 in het Square Brussels meeting Centre, een unieke locatie in hartje Brussel.

Beurs en productdemonstraties
Een beurs van 3500 m² met meer dan 60 standhouders van over heel Europa. We verwachten meer dan 1500 bezoekers van de hulp- en veiligheidsdiensten.

AUD 2018 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days van 3 & 4 oktober alvast in uw agenda!

Astrid User Days
standhouders

Standhouder worden

Wilt u standhouder zijn op de volgende editie van de ASTRID User Days. Hieronder vindt u alle informatie.

Square

Workshops
Naast de ASTRID workshops, krijgen bedrijven en standhouders de gelegenheid om hun producten voor te stellen.

Wanneer?
Woensdag 3 & donderdag 4 oktober 2018 

Waar?
Square Brussels Meeting Centre: vlot bereikbaar met de trein (naast het Centraal Station) en ruime autoparking beschikbaar.

Vragen?
[email protected]

Nieuws

Astrid User Days

Beursvloer barst bijna uit zijn voegen

Eind juli registreerden we de 70ste standhouder op de ASTRID User Days. Deze editie belooft een heleboel nieuwe toepassingen op de 3500m² grote beursvloer. Naast de gekende bedrijven zien we ook veel nieuwe Belgische en internationale spelers die voor het eerst deelnemen. Bekijk hier de volledige lijst van standhouders en sponsors.

TETRASIM

Test uw radiokennis via nieuw online platform TETRAsim

TETRAsim is een nieuw online opleidingsplatform dat ASTRID gratis aanbiedt aan alle radiogebruikers. Gebruikers kunnen radiocursussen volgen op het TETRAsim-platform. De toegang tot de cursussen verloopt via de opleidingsverantwoordelijken van de verschillende disciplines en organisaties. In crisissituaties is een correct gebruik van de radio’s en een goede radiodiscipline van enorm belang. U kunt op de stands van ASTRID en van de politie terecht voor een demonstratie of om uw kennis te testen.

App 112 ASTRID

Politie en Binnenlandse Zaken met eigen stand

Voor het eerst hebben de FOD Binnenlandse Zaken en de Politie elk een eigen grote stand. Wat valt er te zien? Binnenlandse Zaken stelt de app 112BE voor. Dankzij een realistisch werkstation kunnen bezoekers in de huid kruipen van een 112-operator. De Civiele Bescherming demonstreert de nieuwe TAST-robot, een drone die de luchtkwaliteit meet en een ballon met satelliet voor buitenlandse missies. Verder op de stand: het nieuwe ICMS-platform van het Crisiscentrum, de app BE-Alert en de simulatietool van het Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid (KCCE). De politie toont de nieuwe, speciaal uitgeruste Volvo V90 van de wegpolitie. Het thema van de stand is de onderling verbonden politie, met tools als BeSecure en het gebruik van video bij het politiewerk.

Vorige editie

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

De ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile