Radiocommunicate

Radiodekking indoor/outdoor

Dankzij een dicht netwerk van zendmasten biedt ASTRID een optimale radiodekking.

Radio bouw

Radiodekking in heel België

Het ASTRID-radionetwerk bestaat uit ongeveer 600 zendmasten of antennes, ook wel basisstations genoemd. Die staan verspreid over het hele Belgische grondgebied, om tot een landelijke radiodekking te komen. Om veiligheidsredenen besteedt ASTRID speciale aandacht aan de keuze van de locaties voor zendmasten en krijgen beschermde plaatsen zoals politiegebouwen, brandweerkazernes en andere overheidslocaties de voorkeur. België beschikt over één van de dichtste netwerken in Europa. 

Lees meer

Radio ziekenhuis

Radiodekking in gebouwen (indoor)

Ook op een plaats zoals de ondergrondse parkeergarage van een winkelcentrum moeten politie, brandweer en hulpdiensten kunnen communiceren voor de veiligheid van de bezoekers, maar ook voor de veiligheid van hun eigen ploegen. 

Lees meer

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID