brandweer 5

Toestellen

Pagers zijn erg gebruiksvriendelijk en er is een ruim assortiment beschikbaar, aangepast aan de noden van verschillende types gebruikers.

Paging Toestellen ASTRID

Types pagers

Verscheidene leveranciers bieden een assortiment pagers aan die op het ASTRID-netwerk kunnen worden gebruikt. Bij de validatie van de pagers die op het netwerk zijn toegelaten, heeft ASTRID volop rekening gehouden met de praktische noden van de gebruikers. Er zijn dan ook allerlei types van pagers beschikbaar:

  • residentiĆ«le pagers,
  • professionele pagers, voor intensiever gebruik,
  • explosieveilige pagers die voldoen aan de ATEX-richtlijn en in een gasomgeving kunnen worden gebruikt,
  • pagers uitgerust met ontvangstbevestiging en met gps- positionering.
  • pagers met encryptie

Gevalideerde apparatuur

ASTRID staat in voor de validatie van alle eindapparatuur. Als er nieuwe pagers op de markt komen, mogen die pas op het ASTRID-netwerk worden gebruikt als wij ze hebben gecontroleerd op een hele reeks technische en functionele criteria. Fabrikanten kunnen er immers voor kiezen bepaalde functiemogelijkheden al dan niet in te bouwen. ASTRID volgt de technologische evoluties op de voet en actualiseert regelmatig de lijst van gevalideerde toestellen en toepassingen. De lijst bevat telkens ook een overzicht van de functiemogelijkheden van het toestel in kwestie.

brandweer 5

ASTRID leveranciers

U heeft als gebruiker keuze uit een ruim assortiment bij verschillende leveranciers. Houd echter wel in gedachten dat alleen gevalideerde toestellen  toegelaten zijn op het ASTRID-netwerk.

ASTRID leveranciers

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID