brandweer 5

Tarieven & abonnementen

Om een pager te kunnen gebruiken op het ASTRID-netwerk, hebt u per pager een abonnement nodig.

Paging

Prijs :
78€/jaar per pager
Inbegrepen bij abonnement :

Onbeperkt aantal paging-oproepen

Dringende activeringsaanvraag :

In geval van een dringende activeringsaanvraag (activering vereist binnen 24 uur wegens operationele en dringende behoeften) wordt een eenmalige toeslag van 205€ excl. btw in rekening gebracht.

Opmerking :

Tarieven juli 2024, in euro excl. BTW

:

B-Ack Page

Prijs :
2€/ SIM-kaart per maand
Prijs eenmalige activering SIM-kaart :

10€

Volume per maand :

400 eenheden (1 eenheid = 1MB of 1 SMS)

Abonnementsvoorwaarden :

Overschrijdingen kunnen al dan niet worden toegestaan, zoals u verkiest. De prijs van volume-overschrijdingen bedraagt 0.15€/MB of SMS excl. BTW - gefactureerd per 1kB/1SMS. Dit aanbod is geldig in België en de buurlanden. U bepaalt de regels die moeten worden toegepast bij overschrijding (zie abonnementsformulier). Het abonnement en de facturatie zijn maandelijks.

Opmerking :

Versie juli 2024. In Euro excl. BTW. Het tarief wordt niet geïndexeerd.

:

Gebruikers uit de openbare sector krijgen de ASTRID-dienstverlening aangeboden tegen kostprijs, aangezien ASTRID in de eerste plaats voor hen werd opgericht. Voor privé-gebruikers gelden andere tarieven.

Met de klassieke paging is communicatie maar in één richting mogelijk. Met de dienst B-Ack Page kunnen pagers ook een ontvangstbevestiging terugsturen. Afhankelijk van de gekozen pager zijn er namelijk nog andere mogelijkheden van tweewegscommunicatie tussen pager en alarmeringsterminal. Op die manier krijgt u een nog beter zicht op de beschikbaarheid van uw medewerkers.

ASTRID

Abonnement aanvragen/wijzigen

Download hier de specifieke documenten om uw ASTRID abonnement aan te vragen of te wijzigen.

New visuals2

Uw ASTRID adviseur

Neem contact op met uw ASTRID adviseur voor meer informatie

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID