brandweer 5

Paging

Met de paging van ASTRID kunnen de brandweer en andere hulpdiensten eenvoudig en snel hun personeel oproepen bij een incident.

Snel en zeker

Elke dag verwerkt het paging-netwerk van ASTRID meer dan 7200 paging-oproepen naar brandweerlieden en hulpverleners.

Maximale dekking

Het ASTRID-pagingnetwerk biedt een ruime capaciteit en maximale indoor dekking. ASTRID heeft gezorgd voor optimale transmissiesnelheden en capaciteit, zodat het systeem een groot aantal oproepen tegelijk aankan.

Grote beschikbaarheid

ASTRID streeft naar een zo ruim mogelijke beschikbaarheid door de cruciale onderdelen van het netwerk redundant te maken. Het netwerk wordt permanent gemonitord.

Gebruiksvriendelijk

De ASTRID-paging is erg gebruiksvriendelijk en er is een ruim gamma van eindapparatuur beschikbaar, aangepast aan de noden van verschillende types gebruikers.

Brandweer

Er is een ruim assortiment eindapparatuur beschikbaar, aangepast aan de noden van verschillende types gebruikers.

ASTRID koos in overleg met de brandweer voor de POCSAG-technologie. Dat protocol kreeg zijn naam van het standaardiseringscomité van de Britse post die het ontwikkelde (Post Office Code Standardisation Advisory Group, POCSAG).

brandweerman

Kenmerken

Met de ASTRID-paging kunnen gebruikers snel pagingberichten sturen en ontvangen op het hele Belgische grondgebied. Het pagingnetwerk biedt maximale indoor dekking.

Meer info

brandweer 3

Applicaties

Bij gebruik van een alarmeringsterminal biedt ASTRID drie methodes om toegang te krijgen tot het pagingnetwerk:

  • Via een beveiligde vaste verbinding (http to page).
  • Via een ASTRID-radio verbonden met de alarmeringsterminal (SDS to page).
  • Via een automatische telefonische oproep (DTMF) (PSTN to page).

Meer info

Paging Toestellen ASTRID

Toestellen

Een pager, bieper of semafoon is een eenvoudig toestelletje waarop iemand korte berichten of codes kan ontvangen. Vrijwilligers van de brandweer, hulpverleners en medewerkers van de Civiele Bescherming hebben een ASTRID-pager op zak om te worden opgeroepen bij een incident.

Meer info

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID