BLM

Blue Light Mobile

Blue Light Mobile biedt u een dienst voor prioritaire, mobiele spraak- en datacommunicatie die uiterst beschikbaar is.

Prioriteit

Een Blue Light Mobile gebruiker heeft voorrang op particuliere abonnees om het Proximus-netwerk te gebruiken. Mocht het netwerk overbelast raken, dan zullen zij als eerste bediend worden en de hoogste snelheden genieten.

Beste dekking

Met Blue Light Mobile beschikt de gebruiker over de beste dekking in België en over de hoogste service-beschikbaarheid, dankzij de toegang tot alle nationale netwerken. Als het toegewezen netwerk niet beschikbaar is, wordt er automatisch verbinding gemaakt met een ander.

Hoge snelheid

Men kan gebruik maken van een betere high-speed datadienst. Het downloaden, versturen en ontvangen van data gebeurt tegen hoge snelheid (2G, 3G, 3G+ en 4G).

Gewaarborgde veiligheid

Blue Light Mobile biedt de garantie dat de gegevens beveiligd zijn en vertrouwelijk blijven. Als u wenst dat ASTRID instaat voor de bescherming van uw gegevens die langs de commerciële netwerken gaan, stellen wij u een mobiel VPN ter beschikking, en dit zonder investeringen noch extra kosten.

Blue Light Mobile is speciaal ontworpen om een antwoord te bieden op de specifieke noden
van hulp- of veiligheidsdiensten, een overheidsdienst of een crisisbeheerder dankzij:

  • Prioriteit op het Proximus-netwerk.
  • Eén enkele SIM-kaart die de toegang mogelijk maakt tot alle Belgische commerciële operatoren (Proximus, BASE en Orange). Als het Proximus-netwerk niet beschikbaar is, schakelt de SIM-kaart automatisch over naar BASE of Orange.

Blue Light Mobile biedt de keuze uit twee prioriteitsniveaus:

  • First: datacommunicatie met een snelheid die hoger is dan die voor de gewone gebruikers. Dit niveau biedt echter geen garanties wat de onmiddellijke beschikbaarheid betreft – noch voor telefonische oproepen, noch voor datacommunicatie.
  • Prior: bovenop de First formule garandeert dit niveau – zelfs bij congestie van de commerciële netwerken – het zonder vertraging tot stand brengen, ontvangen en behouden van telefonische oproepen of dataverkeer.
blm sim

Tarieven

ASTRID biedt verschillende types Blue Light Mobile abonnementen aan. U kiest de formule die het best overeenstemt met uw profiel en uw noden.

Meer info

BLM7

Kenmerken

De tweede generatie van Blue Light Mobile biedt naast data ook spraakcommunicatie. Gebruikers kunnen prioritair bellen via hun vertrouwde gsm of smartphone. Blue Light Mobile heeft immers een unieke eigenschap, met name een voorrang op alle andere gebruikers

Meer info

BLM applicaties

Applicaties

Via Blue Light Mobile is het mogelijk om gebruik te maken van een divers aantal toepassingen. Het principe van het “mobiele kantoor” ligt binnen handbereik voor ploegen te voet of in hun interventievoertuigen.

Meer info

Meer over ASTRID

BLM7

Applicaties Blue Light Mobile

Via Blue Light Mobile is het mogelijk om gebruik te maken van een divers aantal toepassingen. Het principe van het “mobiele kantoor” ligt binnen handbereik voor ploegen te voet of in hun interventievoertuigen.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID