BLM

Kenmerken

Via één enkele SIM-kaart krijgt de gebruiker toegang tot de 3 commerciële netwerken in België, met bovendien de mogelijkheid om overal ter wereld te communiceren.

BLM

Een betere beschikbaarheid

Met Blue Light Mobile beschikt men over de beste dekking in België en over de hoogste service-beschikbaarheid, dankzij de toegang tot alle nationale netwerken.
Als het toegewezen netwerk niet beschikbaar is, wordt er automatisch verbinding gelegd met een ander. U kunt de operator van uw keuze ook handmatig selecteren via de instellingen van uw mobiele telefoon.

Internationale roaming

Het is mogelijk om spraak- en datacommunicatie te versturen en ontvangen in België, maar ook in het buitenland. Beter nog: uw forfait dekt uw communicatie in heel Europa tegen dezelfde prijs als in België. Een interessant voordeel als uw operaties in een grensstreek plaatsvinden.

BLM

Prioritaire toegang

U geniet prioritaire toegang tot het Proximus-netwerk voor uw telefonische oproepen en datacommunicatie. In geval van verzadiging van het Proximus-netwerk krijgt u met de Blue Light Mobile-kaart voorrang op de gewone gebruikers. 

Als er zich een extreme vorm van netwerkverzadiging zou voordoen, zou de netwerkoperator zich kunnen genoodzaakt zien om de toegang tot zijn netwerk te filteren voor alle gewone kaarten zodat er voldoende capaciteit vrijkomt en kan gewaarborgd worden voor de First en Prior Blue Light Mobile kaarten.

 

Gewaarborgde veiligheid

Blue Light Mobile biedt de garantie dat gegevens beveiligd zijn en vertrouwelijk blijven.

Als u wenst dat ASTRID instaat voor de bescherming van uw gegevens die langs de commerciële netwerken gaan, stellen wij u een mobiel VPN ter beschikking, en dit zonder investeringen noch extra kosten.

BLM

Uw dataverkeer

Men kan vrije toegang verkrijgen tot het internet.

Op verzoek is het mogelijk om ook exclusief en beveiligd toegang te krijgen tot de privé cloud van de Belgische hulp- en veiligheidsdiensten, maar ook tot een eigen LAN. U beslist welke toepassingen en gegevens u er wilt onderbrengen en vervolgens krijgt u online toegang, ook tot de gedeelde bronnen, vanop al uw terminals: PC, smartphones of tablets. Uiteraard controleert u zelf het toegangsrecht van uw gebruikers en beheert u het verkeer door de toepassing van de prioriteitsregels die u zelf bepaalt.

Beheersing van de kosten

U beheerst uw kosten dankzij een controle van het verbruik. ASTRID detecteert elke budgetoverschrijding en brengt u ervan op de hoogte. U kunt beperkingen of selectieve restricties toepassen als u dat wenst.

ASTRID Service Centre

Assistentie via ons ASTRID Service Centre

  • om netwerkincidenten en -storingen te behandelen (24/7 dienstverlening)
  • om uw vragen over uw abonnementen te beantwoorden (maandag tot vrijdag van 8u tot 17u)

Contact

Meer over ASTRID

BLM7

5G - Blue Light Mobile

Via Blue Light Mobile kan u meegenieten van de voordelen van 5G: een hogere netwerkcapaciteit, kortere reactietijden en een hogere snelheid.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID