Netwerk
Op het terrein
Service

5G beschikbaar voor Blue Light Mobile

5G Blue Light Mobile

Goed nieuws! Vanaf vandaag beschikken alle Blue Light Mobile abonnementen over de mogelijkheid om 5G te gebruiken. 

U kan dus meegenieten van de voordelen van 5G: een hogere netwerkcapaciteit, kortere reactietijden en een hogere snelheid.

Welke zijn de voorwaarden?

  1. Toegang tot 5G wordt automatisch inbegrepen in uw Blue Light Mobile abonnement. Er is geen bijkomende kost. En de activatie is reeds voor u geregeld.
  2. Uw terminal (smartphone, tablet,...) moet 5G compatibel zijn. Zorg eveneens dat u verifieert dat u 5G toelaat via uw instellingen.
  3. Voorlopig biedt Blue Light Mobile enkel 5G aan via het netwerk van Proximus.

Belangrijk: De dekking 5G van het Proximus is netwerk is nog niet overal beschikbaar in België. Is er dekking in uw regio? Ontdekt het via deze link

Meer info

BLM7

5G - Blue Light Mobile

Via Blue Light Mobile kan u meegenieten van de voordelen van 5G: een hogere netwerkcapaciteit, kortere reactietijden en een hogere snelheid.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.