Netwerk
Op het terrein
Service

Verlenging van de raamovereenkomst voor radio’s en pagers

Raamovereenkomst - Accord Cadre - radio pager - ASTRID

Radio’s of pagers aanschaffen zonder zelf een overheidsopdracht uit te schrijven? Het kan nog steeds dankzij de raamovereenkomst van ASTRID. De huidige raamovereenkomst werd met een jaar verlengd.

Door toestellen, randapparatuur (en de bijbehorende diensten zoals installatie en onderhoud) te bestellen via de raamovereenkomst, kunt u heel wat tijd winnen, terwijl u er toch zeker van bent dat de toestellen aan alle technische en functionele voorwaarden voldoen. U bezorgt eenvoudigweg een bestelbon aan de leverancier en voldoet op die manier aan de regels die gelden voor overheidsopdrachten. De raamovereenkomst is geldig tot 6 juli 2023. ASTRID sloot met vijf leveranciers een overeenkomst voor verschillende categorieën radio’s en pagers.

Het volledig aanbod vindt u hieronder terug. De prijzen kunnen doorheen de duur van de overeenkomst wel nog geïndexeerd worden door de verschillende leveranciers: standaard draagbare radio, pocket radio, Heavy Duty radio, Atex radio, mobiele radio, Dual / back page pager, pager met encryptie en Atex pager.

Meer informatie

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.