Service

Tegemoetkoming voor data overschrijdingen Blue Light Mobile

Inondations Wavre

ASTRID wil haar solidariteit betuigen met een aantal getroffen gebieden in België na de recente gebeurtenissen met de overstromingen.

Om u toe te laten de operaties op het terrein zo goed mogelijk te beheren, zal ASTRID geen rekening houden met overschrijdingen tot 50GB van mobiele data voor de Blue Light Mobile dienst voor de maand juli 2021.

Als gebruiker van Blue Light Mobile hoeft u zelf niets te doen. Uw pakket voor de maand juli 2021 wordt automatisch aangepast voor mobiel dataverbruik in België en de EU-zone. Dit geldt alleen voor abonnementen die data overschrijdingen toestaan.

Het is echter mogelijk dat u de gewone notificaties van het verbruikte volume op 80%, 95% of 100% hebt ontvangen. Deze meldingen hadden nog betrekking op uw standaardpakket. U hoeft hier geen rekening mee te houden als uw abonnement is ingesteld op het toestaan van data overschrijdingen.

Wij wensen u veel moed in deze moeilijke periode.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.