Netwerk
Organisatie
Op het terrein
Service
Events

SWITCH 54 online: Nieuwe editie van het magazine nu beschikbaar

switch 54_cover.png

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het nieuwe SWITCH magazine 54 nu online beschikbaar is! Dit nummer staat boordevol interessante artikelen en updates over de laatste ontwikkelingen bij ASTRID.

PZ GENT

Enkele van de belangrijkste thema's die in dit nummer worden behandeld zijn:

  1. Goedkeuring van het nieuwe beheerscontract: We geven meer uitleg over het nieuwe beheerscontract en wat dit betekent voor onze dienstverlening aan hulp- en veiligheidsdiensten.

  2. Stalkingsalarm in de kijker: Ontdek hoe we hebben samengewerkt met onder ander het ministerie van gelijke kansen voor man en vrouw om een stalkingsalarm te ontwikkelen dat helpt bij de bescherming van slachtoffers.

  3. Samenwerking met politiezone Gent: Lees meer over onze samenwerking met politiezone Gent waarbij we nieuwe diensten testen om de veiligheid in de regio te verbeteren.

Dit is slechts een greep uit de vele onderwerpen die in dit nummer aan bod komen. We nodigen jullie uit om het volledige magazine online te lezen en op de hoogte te blijven van alle spannende ontwikkelingen bij ASTRID.

Klik hier
Veel leesplezier!

Nog geen abonnee op SWITCH? Neem een gratis abonnement.
Alle feedback, vragen en ideeën zijn welkom via switch@astrid.be.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.