Netwerk
Organisatie
Op het terrein
Service
Events

SWITCH 53 online: Nieuwe editie van het magazine nu beschikbaar

SWITCH 53

ASTRID heeft goed nieuws! We hebben een frisse nieuwe layout voor ons magazine en een gloednieuw platform om het te bekijken. Onze nieuwe layout is modern, gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de artikels in het magazine. Of je nu op je computer, tablet of smartphone leest, het nieuwe layout zorgt voor een optimale leeservaring!

DAFA - ASTRID - SWITCH magazine

In dit nummer van het magazine vieren we het 25-jarig bestaan van ASTRID, de organisatie die verantwoordelijk is voor de communicatie van hulpdiensten in België. We kijken terug op de mijlpalen en successen die we hebben bereikt in de afgelopen 25 jaar.

Daarnaast brengen we ook groot nieuws: 5G is nu beschikbaar op onze dienst Blue Light Mobile. We leggen uit wat dit betekent voor de hulpdiensten en hoe deze snellere en betrouwbaardere verbinding hun werk zal verbeteren.

Verder nemen we je mee achter de schermen van twee belangrijke eenheden: de noodcentrale van Luik en de Directie Luchtsteun van de Politie. Je leert meer over hun dagelijkse taken, uitdagingen en hoe ze samenwerken met ASTRID om een veilige omgeving te creëren.

Mis deze boeiende editie van SWITCH niet!

klik hier
We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze nieuwe editie van SWITCH als wij! Veel leesplezier!

Nog geen abonnee op SWITCH? Neem een gratis abonnement.
Alle feedback, vragen en ideeën zijn welkom via switch@astrid.be.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.