Organisatie

Rust zacht Jacky

Jacky

Met grote droefheid heeft het ASTRID-team kennis genomen van het overlijden van onze welgewaardeerde oud-collega en vriend, Jacky Comblin. Jacky werkte 7 jaar voor ASTRID als Customer Support Manager en deed zijn werk steeds met volle toewijding.

Op de vooravond van zijn pensioen getuigde hij over de hartstocht die hem dag na dag dreef bij zijn opdracht: ‘Wat ASTRID voor mij zo bijzonder maakte, was de combinatie van de hoge techniciteit van de functie en de grote maatschappelijke impact. Dat we (indirect) ten dienste staan van de Belgische bevolking, geeft ons werk toch een andere dimensie. Ik heb het met hart en ziel gedaan. Het was meer dan een job – het was een passie die mij 24 uur per dag en 7 dagen op 7 bezighield.’

Naast zijn kwaliteiten als harde werker, was Jacky een joviaal persoon, een goede luisteraar, empathisch en een enorm medelevend persoon.  

We blijven voor altijd aan je denken Jacky en ASTRID zal jou nooit vergeten!

Rust zacht Jacky

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.