Netwerk
Organisatie
Op het terrein
Events

De plenaire sessie tijdens de ASTRID User Days 2022

Plenary session AUD

Woensdag 18 en donderdag 19 mei is het zover: dan vindt in La Louvière de achtste editie van de ASTRID User Days plaats. Schrijf u nog snel in om erbij te zijn!

Het programma van de tweedaagse heeft intussen vorm gekregen. U leest er alles over in het programma overzicht. Het uitgebreide aanbod lezingen en seminaries wordt ingezet met een plenaire sessie op woensdag in het auditorium, om 10 uur, met aan het woord:

Annelies Verlinden
Annelies
Verlinden
Minister van Binnenlandse Zaken
Salvator Vella
Salvator
Vella
Directeur-generaal ASTRID
Ingrid Moerman
Ingrid
Moerman
Voorzitter van de Raad van Bestuur van ASTRID
Overstromingen - ASTRID

De sessie zal worden ingeleid door Daniel Haché (directeur Externe Relaties van ASTRID) en de moderatie zal verzorgd worden door Virginie Claes. Ook onze gebruikers krijgen het woord tijdens de openingsessie in de vorm van een panelgesprek tussen Christophe Grégoire (Directeur Techniek & Operaties ASTRID), Quentin Grégoire (Voorzitter van Rézonwal) & Luc Moons (eerste commissaris bij de Politie Brussel hoofdstad Elsene). De sprekers worden ingeleid door video-interviews waarin hulp- en veiligheidsdiensten vertellen over hun ervaringen met ASTRID tijdens bijvoorbeeld de overstromingen van juli 2021 en hun visie voor de toekomst.

AUD 2022 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days
van 18 & 19 mei alvast in uw agenda!

Meer informatie

Standhouders AUD
Standhouders

Exposanten

Ontdek de volledige standhouderslijst van de ASTRID User Days 2022

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.