Netwerk
Service

Iedereen PRIOR

Iedereen prior met Blue Light Mobile

Goed nieuws! Vanaf december beschikt iedere Blue Light Mobile gebruiker over pre-emption. We upgraden gratis alle FIRST-abonnementen naar PRIOR.

Wat is pre-emption?
Een belangrijk voordeel van Blue Light Mobile is dat de gebruikers voorrang krijgen op het netwerk. Zeker bij grote incidenten en evenementen is dat nuttig: wanneer het netwerk verzadigd is voor gewone gebruikers, kunnen Blue Light Mobile gebruikers nog altijd communiceren.

Wat is het verschil met de FIRST-formule?
FIRST-abonnementen profiteerden niet van pre-emption en hadden tot voor kort enkel voorrang in de wachtrij voor netwerktoegang in geval van congestie.

De verandering wordt automatisch uitgevoerd. U hoeft dus niets te doen om uw PRIOR-abonnement te activeren.

Meer informatie over Blue Light Mobile

BLM7

Applicaties Blue Light Mobile

Via Blue Light Mobile is het mogelijk om gebruik te maken van een divers aantal toepassingen. Het principe van het “mobiele kantoor” ligt binnen handbereik voor ploegen te voet of in hun interventievoertuigen.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 45 cover ASTRID
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.