Netwerk
Service

Iedereen PRIOR

Iedereen prior met Blue Light Mobile

Goed nieuws! Vanaf december beschikt iedere Blue Light Mobile gebruiker over pre-emption. We upgraden gratis alle FIRST-abonnementen naar PRIOR.

Wat is pre-emption?
Een belangrijk voordeel van Blue Light Mobile is dat de gebruikers voorrang krijgen op het netwerk. Zeker bij grote incidenten en evenementen is dat nuttig: wanneer het netwerk verzadigd is voor gewone gebruikers, kunnen Blue Light Mobile gebruikers nog altijd communiceren.

Wat is het verschil met de FIRST-formule?
FIRST-abonnementen profiteerden niet van pre-emption en hadden tot voor kort enkel voorrang in de wachtrij voor netwerktoegang in geval van congestie.

De verandering wordt automatisch uitgevoerd. U hoeft dus niets te doen om uw PRIOR-abonnement te activeren.

Meer informatie over Blue Light Mobile

BLM7

5G - Blue Light Mobile

Via Blue Light Mobile kan u meegenieten van de voordelen van 5G: een hogere netwerkcapaciteit, kortere reactietijden en een hogere snelheid.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.