Organisatie

ASTRID werft aan!

Vacatures next gen communication

ASTRID netwerk, reseau, network, critical communications

ASTRID staat de komende jaren voor de uitdaging om binnen 3GPP een netwerk uit te bouwen voor de hulp- en veiligheidsdiensten. In die context zal ASTRID ook nieuwe mensen aanwerven om haar Next Gen Com-team te versterken.

‘In eerste instantie zijn we op zoek naar Next Gen Com Product Owners voor de realisatie van het ASTRID Core Network dat er zal komen’, zegt teamleader Jurgen Poels. ‘Dat moet in een eerste fase gebeuren. Maar de volgende twee jaar hebben we nog een vijftal mensen nodig voor verschillende functies in volgende domeinen: core netwerk, device-app-API management, projectbeheer en testing. Het gaat telkens om ingenieursprofielen of profielen met een gelijkwaardige ervaring.’ Met de komst van 5G zijn de IT/telecom-specialisten bij alle operatoren zeer gegeerd.

Waarom voor ASTRID kiezen?
‘Ik werk zelf al 19 jaar bij ASTRID’ zegt Jurgen Poels. ‘Wat ik hier zo boeiend vind, is dat je met alle facetten van een project te maken krijgt, van de opstart tot de uiteindelijke oplevering van het project. Bovendien is het een unieke kans om de metamorfose van het ASTRID-netwerk van dichtbij mee te maken en mee vorm te geven. Een job met een grote impact dus.’

Interesse?

Klik hier

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.