Netwerk
Organisatie
Op het terrein
Service

ASTRID van A tot Z

ASTRID van A tot Z / de A à Z

Iedereen op een toegankelijke manier inzicht geven in wat ASTRID is en hoe ASTRID werkt. Dat is het opzet van de publicatie ‘ASTRID van A tot Z’. De nieuwste editie staat nu online.

ASTRID van A tot Z / de A à Z

Als gespecialiseerde telecomoperator van de hulp- en veiligheidsdiensten heeft ASTRID een netwerk uitgebouwd over het hele Belgische grondgebied. We bieden meerdere diensten en hoogtechnologische oplossingen aan die, toegegeven, soms een tikkeltje technische achtergrondkennis vereisen. Daarom maakten we dit boek: we willen onze kennis graag delen.

De warm aanbevolen ASTRID-bijbel
Wat zijn de technologieën en diensten die ASTRID aanbiedt? Hoe werkt de organisatie? Hoe garandeert ASTRID de bedrijfszekerheid van het netwerk? Wat is de toekomst van mobiele datacommunicatie? … Onze ASTRID-bijbel serveert glasheldere antwoorden op ingewikkelde vragen. We hopen dat jij er net zoveel plezier aan beleeft als wij bij het maken.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.