Events

ASTRID op Brandweercongres 2021 – 1 & 2 oktober

Brandweer Taxandria - Brandweercongres Vlaanderen

Wij verwelkomen u vanaf morgen graag op onze stand tijdens het brandweercongres dat doorgaat op 1 & 2 oktober in het Weelde Depot.

Het brandweercongres wordt elk jaar op een andere locatie georganiseerd, en dit jaar is dus Ravels aan de beurt. Het is een goede manier om de banden tussen de verschillende zones aan te halen, maar er zijn ook heel veel interessante workshops over tal van onderwerpen en innovaties.

Ontvangst en ontbijt start vanaf 07u30. Het evenement maakt ook gebruik van de CovidSafeBe app om alles veilig te laten verlopen.

Uw ASTRID-adviseur, Jo Bilcke, zal aanwezig zijn tijdens deze tweedaagse om al uw vragen te beantwoorden.

Bilcke Jo
Jo
Bilcke
Adviseur NL

Hoe inschrijven?

Op de website van het brandweercongres zal bij elke workshop een knop verschijnen om in te schrijven waarna u uw gegevens kan invullen.

Er is ook een digitale stream van het event. Vanaf 9u15 kan u samen met de collega's aanschuiven voor het digitale congres. Voor zowel vrijdag als zaterdag is er een digitale link voorzien waar je via het kanaal van Netwerk Brandweer dit congres kan ervaren.

meer info

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.