Terminals?

  • Welke terminals kan ik gebruiken?
    U kunt zelf kiezen, maar de terminal moet compatibel zijn met 3G of 4G en moet geschikt zijn voor gebruik met een SIM-kaart. ASTRID heeft de belangrijkste besturingssystemen getest (iOS, MacOS, Windows, Linux, Android). Als u interesse hebt in de back-upfunctie van TETRA, moet uw terminal compatibel zijn met 3G of 4G  en met TETRA. Dat kan bijvoorbeeld met een MDT, maar niet met een iPad, want die is niet compatibel met TETRA. Als u de ASTRID-toepassingen wenst te gebruiken, moet uw terminal uitgerust zijn met antivirussoftware.
  • Kan ik Blue Light Mobile gebruiken op mijn huidige MDT’s die minstens twee jaar oud zijn?
    Ja, als ze beschikken over een 3G of 4Gmodem of als u ze via een USB-poort kunt verbinden met een 3G-modem. In dat geval moet u de MDT herprogrammeren, onder andere om de VPN-client te installeren.
  • Kan ik een modem of een camera verbinden met Blue Light Mobile?
    Dat kan, als het toestel werkt op iOS, MacOS, Windows, Linux of Android. Als dat niet zo is, moet u geval per geval controleren of u het toestel kunt verbinden met Blue Light Mobile.

Meer over ASTRID

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile

politie radio

Heeft u nog andere vragen?

Ik aanvaard de algemene voorwaarden.
Ik accepteer de privacy verklaring.