Hoe kan ik klant worden bij ASTRID?

Bepaal uw noden

Hoeveel radio’s hebt u nodig? Welke types sluiten het best aan bij uw noden? En welke functies? Uw ASTRID-adviseur is de ideale persoon om u te helpen uw noden te bepalen. Voor uw uitrusting hebt u de keuze uit verschillende leveranciers die door ASTRID gevalideerde apparatuur aanbieden. Of u nu voor het ene of het andere merk kiest, uw ASTRID-adviseur kan voor u altijd een reeks prijssimulaties uitvoeren. Aan de hand van die eerste budgetraming kunt u dan goed voorbereid een uitvoerige prijsofferte aanvragen bij een van de leveranciers.

Bestel de eindapparatuur

De volgende stap is een administratieve: u schrijft een bestelbon uit voor de eindapparatuur die u hebt geselecteerd bij de leverancier van uw keuze. Per toestel vraagt u ook een ASTRID-abonnement aan. De contractvoorwaarden vermelden het aantal abonnementen en het type.

Bepaal de gebruiksrechten

Bijgestaan door uw ASTRID-adviseur bepaalt u hoe de radio’s in uw organisatie zullen worden gebruikt. Wie gebruikt welk type radio? Welke gespreksgroepen worden er aangemaakt? Welke rechten krijgt elke gebruiker toegekend? Eens de radio’s geleverd zijn, kunnen ze op het netwerk worden geactiveerd. Hoog tijd om de vele mogelijkheden van uw nieuwe communicatiemiddel te ontdekken!

Zorg voor opleiding en opvolging

Van communicatiesysteem veranderen, doe je niet van vandaag op morgen. Daarom helpt uw ASTRID-adviseur u bij die overstap. ASTRID en de verschillende opleidingscentra bieden ook allerlei opleidingen aan met betrekking tot de ASTRID-systemen. Ze stellen u in staat de mogelijkheden van uw nieuwe communicatiemiddelen ten volle te benutten. En natuurlijk kunt u ook na uw aansluiting altijd terecht bij uw ASTRID-adviseur en bij het ASTRID Service Centre.

Meer over ASTRID

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile

politie radio

Heeft u nog andere vragen?

Ik aanvaard de algemene voorwaarden.
Ik accepteer de privacy verklaring.