Opleidingen ASTRID

ASTRID Training Centre

De ASTRID opleidingen vinden plaats in het professioneel uitgeruste opleidingscentrum in onze kantoren in Brussel.

Training Centre ASTRID

In het centrum staan 7 volwaardige CAD-werkstations, waardoor de opleiding nauw aansluit bij de echte situatie van een meldkamer. Dankzij de integratie van radiocommunicatie en telefooncommunicatie kan het functioneel gebruik van de software zoals in een provinciale noodcentrale vrij nauwkeurig worden gesimuleerd. De opstelling van de opleidingszaal is flexibel. Voor de federale of lokale politie, of voor medewerkers van brandweerkorpsen of medische diensten, kunnen het opzet van de zaal, de software en de servers worden aangepast.

ASTRID Training Centre

Het opleidingscentrum beschikt over: een gesimuleerde meldkamer-omgeving met geïntegreerde radiocommunicatie en geïntegreerde telefonie voor twaalf personen. Er kan zowel in een 112- als in een 101-omgeving worden gewerkt, en bovendien in verschillende provinciale contexten. Een gesimuleerde radiodispatching-toepassing. Een eigen testnetwerk voor ASTRID radiodispatching-toepassingen (radioterminals en DWS).

De opleidingszaal is verder voorzien van hedendaagse technologie voor het projecteren van beelden.

Naast de volledig uitgeruste trainingszaal kan de dienst Opleiding ook gebruik maken van andere zalen voor gespecialiseerde opleidingen of presentaties voor grotere groepen.

New visuals5
Training
ASTRID
Training Support
animatievideo ASTRID

Over ASTRID

ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

ASTRID nv

Organisatie

Kom meer te weten over de omvang en structuur van onze organisatie, alsook het juridisch kader en het beheerscontract.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile

training

Vraag over opleidingen

Ik aanvaard de algemene voorwaarden.
Ik accepteer de privacy verklaring.