Bij ASTRID biedt microlearning de kans om je talenten van dag tot dag verder te ontwikkelen

Sandra Denghien, Talent & Transformation Manager ASTRID

Sandra Denghien, Talent & Transfomation manager ASTRID

ASTRID zet in op talent management om haar personeel de kans te bieden verder te evolueren en nieuwe richtingen in te slaan. Sandra Denghien, de nieuwe talent & transformation manager, lanceerde onlangs een project voor microlearning: een nieuwe aanpak van interne opleiding.

Waarom is dit microlearning project er gekomen?
Wij investeren in microlearning via LinkedIn Learning omdat het de mogelijkheid biedt snel kennis te verwerven. Concreet komt het erop neer dat elke werknemer eender wanneer korte stukjes cursusinformatiesessies kan volgen precies op het ogenblik dat hij of zij die kennis nodig heeft. Dingen aanleren moet deel uitmaken van de dagelijkse routine van onze medewerkers, zodat ze van dag tot dag hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Wat tracht u, als talent manager, het personeel van ASTRID te bieden?
Wat ik wil bereiken, is meer inzicht in alle medewerkers afzonderlijk, in hun bekwaamheid en hun potentieel, maar ook in waar ze zelf zin in hebben. En dan tracht ik hen alle ingrediënten aan te reiken om tegemoet te komen aan hun professionele nieuwsgierigheid en om hen te helpen in hun verdere ontwikkeling.
   
ASTRID maakt een technologische transitie door. Dat is voor u een hele uitdaging?

ASTRID moet anticiperen op technologische innovaties om ze volledig te doorgronden en om ze dan op betrouwbare wijze toegankelijk te maken voor de hulp- en veiligheidsdiensten. Als de technologische evolutie versnelt, moeten de medewerkers dus ook sneller nieuwe kennis kunnen verwerven. Maar dat is een fantastische stimulans! En naast LinkedIn Learning hebben wij een programma voor gepersonaliseerde opleidingen opgezet over de evolutie die wordt teweeggebracht door de versnelling van de technologie op het vlak van product management, architectuur en sourcing strategy. En dan heb ik nog niet verteld dat ASTRID ook een ruim Leadership programma aanbiedt, met externe opleidingen om jezelf vertrouwd te maken met de goede praktijken van andere organisaties, en interne opleidingen die gegeven worden door een externe coach. 

ASTRID werft momenteel nieuwe medewerkers aan. U vindt alle vacatures hier.

Werken bij ASTRID?

Vacatures

ASTRID is regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers met diverse profielen. Misschien is een baan bij ASTRID ook iets voor u.

animatievideo ASTRID

Over ASTRID

ASTRID is de operator van het nationale netwerk voor radiocommunicatie, paging en meldkamers bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België.

Ambulance ASTRID

ASTRID-diensten

Ontdek de verschillende diensten van ASTRID: radiocommunicatie, paging, dispatching & Blue Light Mobile

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.