Stopzetting van TETRA Packet Data vanaf 1 januari 2021

ASTRID radio's

Packet data op TETRA (ook wel ‘TETRA IP’ of ‘long data service’ genoemd) werd aanvankelijk weinig gebruikt vanwege het gebrek aan toepassingen die compatibel zijn met de door TETRA geboden bandbreedte. Met de komst van Blue Light Mobile is het packet data aanbod gratis geworden in de 3 radio-abonnementsformules (TETRA All-in, TETRA V+D of TETRA Data).

Aangezien packet data op TETRA niet wordt gebruikt, heeft het geen zin meer om deze dienst te behouden.

ASTRID heeft daarom besloten deze dienst vanaf 1 januari 2021 stop te zetten.

Voor wie het aanbelangt willen wij nog meegeven dat de ‘TETRA Data’-formule tegen hetzelfde tarief blijft bestaan, maar alleen betrekking heeft op het versturen van automatische SDS'en of radioposities.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ASTRID Service Centre of uw ASTRID-adviseur.

 

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 45 cover ASTRID
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.