Organisatie

Maatregelen ASTRID - Coronavirus

Logo ASTRID + baseline

De verspreiding van het coronavirus zorgt voor steeds meer onzekerheid en zelfs onrust nu meer mensen besmet raken. Met deze boodschap willen we u informeren over de maatregelen die we nemen om de continuïteit van onze dienstverlening te blijven garanderen.

In de eerste plaats willen we u informeren en verzekeren dat ASTRID en haar partners de dienstverlening zal blijven verzekeren. Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers de noodzakelijke diensten of interventies nodig voor de uitvoering van uw opdrachten blijven leveren. We doen dit vanuit onze kantoren of van thuis uit.

Onze belangrijkste prioriteit is om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en ervoor te zorgen dat bij mogelijke problemen er snel en adequaat tussen wordt gekomen.

ASTRID neemt ook enkele maatregelen met betrekking tot de opleidingen. Alle ASTRID-opleidingen, die niet kritisch zijn voor de huidige planning, zullen worden uitgesteld tot en met minstens 3 april 2020.

Indien u problemen ondervindt of als er aanvullende maatregelen moeten worden genomen aarzel dan niet om contact op te nemen.

Om uw en onze medewerkers te beschermen, dienen we bovendien waakzaam te zijn. Als uw organisatie getroffen wordt door het Coronavirus en u hebt onlangs een ASTRID-medewerker (ASTRID zelf of onze partners) ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via het ASTRID Service Center. Uiteraard zullen wij u ook informeren in het omgekeerde scenario.

Wij volgen de situatie verder op de voet en houden u tijdig op de hoogte als er andere maatregelen worden genomen.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.