Coronavirus - Tijdelijke aanpassing van de Blue Light Mobile tarieven

BLM

In het kader van de maatregelen die de regering heeft genomen om de coronavirus-epidemie in te dammen, heeft Proximus besloten zijn tarieven voor de periode van 14 maart tot en met 31 maart aan te passen.

De Blue Light Mobile-tarieven volgen de voorwaarden die Proximus in deze periode aan de professionele klanten aanbiedt: 

  1. Onbeperkt bellen van een Blue Light Mobile nummer (in België of binnen de EU*)  naar vaste nummers in België. De oproepen vanaf 14/03 00h00 tot 31/03 23h59 worden niet aangerekend op de factuur van april. 

  2. Het dataverbruik buiten de bundel is gedurende deze periode toegestaan en wordt niet gefactureerd. Het gratis gebruik is alleen geldig in België.  

Deze voordelen gelden tot en met 31 maart. 

We hopen dat deze initiatieven zullen helpen om zo goed mogelijk in contact te blijven met uw contacten en collega’s.  

Neem voor meer informatie gerust contact op met uw ASTRID-adviseur. 
 
*EU : Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen  

Opmerking: De nieuwe ForCMS-tarieven zullen zo snel mogelijk en uiterlijk eind juni 2020 worden toegepast op Blue Light Mobile. 

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.