Service

ISLP mobile via BLM: Feedback en praktijkdemo's door PZ Geel en PZ Haute-Senne (ASTRID User Days)

Politie

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout en de verkeersdienst van de politiezone Haute-Senne (regio ’s-Gravenbrakel) maken via de high speed data dienst van ASTRID (Blue Light Mobile) gebruik van een mobiele oplossing voor toegang tot o.a. de ISLP kantoortoepassingen, wat hen in staat stelt autonoom te werken op het terrein. Op de ASTRID User Days (5 en 6 oktober) worden er sessies voor demo's en feedback gegeven door de operationele medewerkers van de zones. De PZ Haute-Senne zal aanwezig zijn met 2 politievoertuigen.

Patrick Decorte, Gaetano Deotto en Xavier Legrand van de PZ Haute-Senne en het Blue Light Mobile-team van ASTRID beantwoorden al uw vragen.

  • PZ Geel-Laakdal-Meerhout: 1 sessie (NL) op woensdag 5 oktober (15u-16u) et 1 sessie op donderdag 6 oktober (10u30-11u30)
  • PZ Haute-Senne: 2 sessies (FR) op woensdag 5 oktober (11u-12u en 14u-15u) en 2 sessies op donderdag 6 oktober (11u30-12u30 en 13u30-14u30)

Raadpleeg het programma van de ASTRID User Days online.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.