Events

Bereid uw bezoek voor: ASTRID User Days programmafolder nu online!

Astris Direct

Tijdens de ASTRID User Days heeft u de keuze uit meer dan 40 workshops per dag. Bekijk het nieuwe programma en beursplan op www.astriddays.be. Voor de workshops hoeft u niet op voorhand in te schrijven. De presentaties lopen de hele dag door. Jan Jambon, Minister van Binnenlandse Zaken, zal de editie 2016 officieel openen op woensdag 5 oktober om 9u30.

  • ASTRID workshops: Ervaringslessen van 22 maart, data in actie, diensten in evolutie, Blue Light Mobile/GeoPortal Mobile.
  • Opfrissingssessie voor radiogebruik en fleetmap
  • Info sessies van telecom- en dronesector (20-tal sessies/dag van 25 tot 50 min.).
  • Safety & Security Academy (6 à 10 sessies/dag van 25 min.): lezingen van experts uit binnen- en buitenland die gebeten zijn door veiligheid en innovatie (KMS, EU, VITO, Universiteiten Leuven en Antwerpen, AGIV, Cosic, Drone Valley, Trillion, ...)
  • Circle of Police Leadership (CPL), de Belgische beroepsvereniging voor hogere leidinggevenden van de Belgische politie, nodigt op 5 oktober alle deelnemers uit op de nationale conferentie met als thema “SMART @POLICE” (8 sessies van 25 min.).
  • Enterprise Europe Network organiseert op 6 oktober een matchmaking event. Bedrijven die actief zijn op het gebied van nieuwe technologieën willen zich aan de bezoekers voorstellen. Via matchmaking kunt u als aankoper een afspraak maken met een bedrijf dat een gepaste oplossing heeft. U bepaalt zelf vooraf welke bedrijven u graag wilt ontmoeten. Schrijf u gratis in via het online-platform

Inschrijven op de ASTRID User Days is verplicht. Ook uw collega’s kunnen zich inschrijven.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.