B-Ack Page

B-ack page
 • Blue Light Mobile
  B-Ack Page werkt via Blue Light Mobile, het mobiele data-aanbod van ASTRID. In sommige pagers kan een simkaart worden gestoken die de tweewegscommunicatie mogelijk maakt. Deze Blue Light Mobile SIM-kaart wordt door ASTRID geleverd.  
 • Hoge beschikbaarheid
  Dankzij Blue Light Mobile geniet u roaming op alle netwerken in België en ook in buurlanden. Daardoor kunt u rekenen op een hogere beschikbaarheid dan bij de commerciële operatoren.
 • Welke terminals?
  Om gebruik te maken van B-Ack Page hebt u een pager nodig met een gsm-module. Een lijst van gevalideerde pagers vindt u hier (link naar gevalideerde toestellen onder paging)
 • Aanvulling op POCSAG
  B-Ack Page vervangt de klassieke paging via de POCSAG-technologie niet. Het is louter een aanvulling. Aan de bestaande pagingdienst verandert ook niets.)

Meer over ASTRID

ASTRID radio's

Raamovereenkomst voor eindapparatuur

Als u toestellen uit de raamovereenkomst wilt aankopen bij een leverancier, hoeft u zelf geen overheidsopdracht meer uit te schrijven.

can we help you?

Uw persoonlijke ASTRID-adviseur

Wie nood heeft aan gespecialiseerd advies, kan steeds bij zijn ASTRID-adviseur terecht. ASTRID-adviseurs zijn elk verantwoordelijk voor een regio en/of discipline.

Abonnementen en tarieven ASTRID

Abonnementen & tarieven

Als u een radio, pager of ander toestel wilt gebruiken op het ASTRID-netwerk, dan moet u een contract sluiten voor een jaarlijks abonnement bij ASTRID