ASTRID User Days op 3 & 4 oktober – schrijf nu in!

ASTRID User Days 2018

Op 3 en 4 oktober bent u welkom op de 7de ASTRID User Days, onder het thema ‘Vitale connecties, nu en in de toekomst’. Deze 7e editie wordt opnieuw hét event voor de sector van de veiligheid en de hulpverlening.

ASTRID User Days 2018 Square Brussels 3-4 oktober

Dit jaar kiezen we voor een unieke en vlot bereikbare locatie in het hart van Brussel: het Square Brussels Meeting Centre. De beurshal bevindt zich op de Kunstberg, vlak naast het Centraal Station.

Met 3500 m² beursoppervlakte en meer dan 80 standhouders bieden de ASTRID User Days een ruim overzicht van toepassingen op het gebied van kritieke communicatie, plaatsbepaling, track & trace, alarmering, dispatching, video, drones, … Hier kunt u op één plaats persoonlijk contact leggen met de leveranciers actief op de Belgische markt. De ASTRID User Days zijn ook het ideale moment om te netwerken met experts en collega’s. We verwachten zo’n 2000 bezoekers.

Praktisch:
ASTRID User Days, woensdag 3 en donderdag 4  oktober 2018 (8.30-17 uur) in Brussel – Square Brussels Meeting Centre.

Vlot bereikbaar:
De beurshal bevindt zich op de Kunstberg vlak naast het Centraal Station. Trein, bus en metro zij vlakbij. Er zijn autoparkings in de onmiddellijke omgeving.

Overheidssector gratis:
Bezoekers van de hulp- en veiligheidsdiensten, overheden, ASTRID-gebruikers, openbare instellingen en studenten krijgen gratis toegang, inclusief catering voor de tweedaagse beurs met congres.

Vooraf online inschrijven: klik hier. Meer informatie op www.astriddays.be 
Vragen? [email protected].

AUD 2018 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days van 3 & 4 oktober alvast in uw agenda!

Workshops ASTRID User Days 2018
Seminaries

Programma

Bekijk het volledige programma van informatiesessies tijdens de ASTRID User Days.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.