Events

Welkom op de ASTRID User Days - Stayen Sint-Truiden - 5 & 6 oktober

Astrid User Days

Op 5 en 6 oktober vindt in Sint-Truiden de 6de editie van de ASTRID User Days plaats. De bekende beurs voor alle hulp- en veiligheidsdiensten wordt dit jaar in een sportieve outfit gestoken. Kom mee de krijtlijnen uittekenen en scoor voor de toekomst!

In de loop van de jaren zijn de ASTRID User Days uitgegroeid tot dé afspraak voor de wereld van de beveiligde communicatie. Hier kunt u op één plaats persoonlijk contact leggen met leveranciers, experts en gebruikers en een beroep doen op hun ervaring en knowhow.

Doorlopend: beurs en demo's
De hele dag door kunt u voor informatie en demonstraties terecht op de beurs. Meer dan 50 standhouders uit heel Europa brengen een ruim overzicht van huidige en toekomstige toepassingen op het gebied van kritieke communicatie, plaatsbepaling, track & trace, dispatching, alarmering en video. Ook heel wat gebruikersfora zijn aanwezig, zoals het Raadgevend Comité van Gebruikers van ASTRID, de Circle of Police Leadership, de telecomwerkgroepen van de brandweerfederaties en andere innovatieplatformen van de overheid en hulpdiensten.

Workshops en infosessies
U kiest uit een brede waaier workshops. Vooraf inschrijven is niet nodig. Parallel met de ASTRID-workshops bieden standhouders gespecialiseerde korte infosessies.
ASTRID biedt dagelijks volgende workshops in beide talen (NL/FR):

  • Uw netwerk is er 15 geworden: balans en perspectieven
  • Communicatie bij grootschalige gebeurtenissen: ervaringslessen van 22 maart
  • Data in evolutie: huidige en toekomstige toepassingen
  • Blue Light Mobile onder de loep en GeoPortal
  • Radiogebruik en fleetmapping

Safety & Security Academy
Nieuw dit jaar is de Safety & Security Academy, waar internationale sprekers en vooraanstaande experts de bezoekers zullen verbazen met hun kijk op de relatie tussen technologie, maatschappij en veiligheid.

Drone Corner
Op het voetbalveld worden interventievoertuigen en drones getoond, met onder meer het nieuwe RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) van de Civiele Bescherming.

Technologische matchmaking
Enterprise Europe Network Vlaanderen houdt op donderdag 6 oktober een internationaal brokerage event waar u kunt kennismaken met de nieuwste evoluties in onze sector. Diverse bedrijven uit binnen- en buitenland stellen hun laatste ontwikkelingen voor. Een unieke kans om duurzame contacten te leggen over de grenzen heen. Schijf gratis in via het matchmaking platform.

Schrijf nu in!
Voorinschrijven is verplicht via www.astriddays.be
Gratis toegang voor alle openbare diensten en ASTRID-gebruikers.

Praktische info
Stayen Stadion in Sint-Truiden
Woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2016
Registratie vanaf 8u30; de beurs sluit om 17u.
Plechtige opening door minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon op woensdag 5 oktober om 9u30.
Gratis parking en pendelbus
www.astriddays.be
www.stayen.com
www.stvv.com

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.