Verlenging van de ASTRID-maatregelen - Coronavirus

Logo ASTRID + baseline

Naar aanleiding van de aankondiging die de overheid vorige vrijdag gedaan heeft, meldt ASTRID u dat de eerder genomen maatregelen worden verlengd tot 17 april 2020.

We herinneren u eraan dat alle niet-cruciale technische interventies zijn opgeschort om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen en alle mogelijke impact te vermijden.

De enige interventies die zullen plaatsvinden zijn:

  • interventies die nodig zijn voor het herstellen van de dienst na een incident, of om te vermijden dat er zich in de toekomst een incident zou voordoen;
  • dringende interventies die rechtstreeks verband houden met de crisis rond het coronavirus.

Vergeet ook niet dat het ASC (ASTRID Service Centre) 24u/24 beschikbaar blijft. Wij vragen de gebruikers wel om liever geen contact op te nemen met het ASTRID Service Centre voor niet-cruciale vragen. Op die manier blijven de lijnen vrij voor dringende en echt kritieke interventies.

Onze adviseurs werken van thuis uit en blijven beschikbaar voor uw minder dringende vragen.

In deze crisis van de volksgezondheid leveren de hulp- en veiligheidsdiensten opmerkelijke prestaties, en ASTRID wil ze moed inspreken en bedanken voor hun inzet en vasthoudendheid.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.