Update van de ASTRID-maatregelen - Coronavirus

Logo ASTRID + baseline

De afbouw van de lockdown is bezig. ASTRID organiseert de volgende fase om de meeste van haar activiteiten te kunnen hervatten. Er werden diverse maatregelen genomen om deze hervatting in alle veiligheid te kunnen laten verlopen.

Herneming van de opleidingen op 2 juni
Op 2 juni zal het departement Opleidingen zijn werkzaamheden hervatten. De komende weken zullen wij beginnen met het inhalen van de achterstand die we sinds 18 maart hebben opgelopen. De inschrijvingen voor de opleidingen gebeuren voortaan via e-mail op het volgende adres: [email protected]. De deelnemers aan de komende opleidingen zullen via mail op de hoogte worden gesteld van de verschillende veiligheidsmaatregelen.

Een veilig onthaal van de bezoekers
ASTRID heeft in haar kantoren verscheidene maatregelen genomen om bezoekers in alle veiligheid te kunnen ontvangen.

  • In de cursus- en vergaderzalen zal slechts de helft van de capaciteit qua deelnemers beschikbaar zijn zodat telkens een stoel kan worden vrijgehouden tussen twee aanwezigen.
  • Wij vragen alle bezoekers om met een mondmasker te komen.
  • Het mondmasker moet verplicht worden gedragen in de gangen en ook in de liften wanneer meer dan één persoon aanwezig is in de liftcabine.
  • Aan het onthaal ten slotte is er markering voorzien en staat er hydroalcoholische gel ter beschikking van de bezoekers.

Technische interventies en ASTRID Service Centre
Sinds 27 april jongstleden worden alle technische interventies effectief uitgevoerd. Ze verlopen volgens de normale procedure, maar extra documentatie en validatie zullen noodzakelijk zijn voor alle on site interventies die samenwerking of menselijk contact vereisen. Het ASTRID Service Centre (ASC) functioneert ook praktisch zoals anders. Onze collega’s van het ASC staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.