Events

PZ Antwerpen toont ‘Combi 3.0’ en Focus

PZ antwerpen combi 3.0

Op de ASTRID User Days kunt u van dichtbij kennismaken met de ‘combi 3.0’ van de politiezone Antwerpen. Deze vernieuwde combi’s zijn niet minder dan rijdende politiekantoren, met aandacht voor connectiviteit, navigatie en mobiele printers voor gebruik ter plaatse. De combi’s beschikken ook over een touchscreen waarop de Focus-app van de Antwerpse politie bediend kan worden. Met Focus hebben de politiediensten op het terrein toegang tot briefings, ISLP, een incidentenmodule, beelden, een zoekfunctie in verschillende politionele databanken, een beveiligd berichtensysteem enzovoort. Met de combi 3.0 en de digitale toepassingen wil PZ Antwerpen de dienstverlening verbeteren en minder tijd verliezen aan administratie

Tijdens het congres van Circle of Police Leadership, dat tijdens de ASTRID User Days plaatsvindt, stelt Maarten Torfs, directeur ICT van politiezone Antwerpen, de Focus-app voor. Ook op de stand van de Politie vindt u een demohoek Focus @Antwerpen waar u meer te weten komt over de app. In deze video krijgt u alvast een voorproefje.

Workshops: “De Antwerpse politie verlegt digitale grenzen met de app FOCUS”, wo 3 oktober, vanaf 13u, door Maarten Torfs, directeur ICT PZ Antwerpen.

De combi 3.0 vindt u op het voorplein bij de ingang.

AUD 2022 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days
van 18 & 19 mei alvast in uw agenda!

Meer informatie

Standhouders AUD
Standhouders

Exposanten

Ontdek de volledige standhouderslijst van de ASTRID User Days 2022

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.