Events

Opkomende technologieën op de stand Airbus-Proximus

Airbus-Proximus ASTRID USer Days 2018

Als vertrouwde partner en leverancier voor de ASTRID-infrastructuur is het consortium Airbus-Proximus opnieuw als congressponsor aanwezig. Onder het motto “Secured to the Future” kunt u op de stand plaatsnemen in de mythische DeLorean-wagen uit 1981 die in de films “Back to the Future” te zien was.

Veilig naar de toekomst? Dat test u op de Airbus-Proximus stand met nieuwe toepassingen zoals Agnet en de hybride TETRA-smartphone Dabat.  Op de apps-corner krijgt u een blik op de toekomst.

Bovendien komt u alles te weten over opkomende technologieën zoals realtime lokalisatie, ANPR en aanverwante oplossingen die ervoor zorgen dat verzamelde data en beelden kunnen bijdragen tot unieke inzichten.

Het Consortium Airbus-Proximus biedt een boeiend seminarieprogramma gericht op de toekomstige applicaties en geavanceerde technologieën:

  • Geavanceerde digitale innovaties voor toekomstige noodhulp (Proximus)
    Digitale innovaties revolutioneren binnenkort de analyse van events: realtime lokalisatie, stadssensornetwerken, smartphoneapps, videoraadplegingen, zelflerende gegevensalgoritmen, responsieve chatbots, routing met spraakherkenning.
  • “Capture the digital track “ met ons…  (Proximus)
    Het raamakkoord ANPR biedt veel mogelijkheden: gecentraliseerde gegevens, verrijkte informatie leiden tot meer efficiëntie.
  • Uw dienstverlening verbeteren door gebruik te maken van de juiste technologieën (Proximus)
    Lokalisatie-data van mensenstromen, metingen van sensoren, beelden van camera’s kunnen helpen unieke inzichten te verwerven, processen te verbeteren en betere diensten af te leveren. Voorbeeld? Identificatie van een groeiende mensenmassa, meten van geluidsoverlast.
  • Visie van de evolutie van de hulp- en veiligheidsnetwerken (Airbus)
    Airbus presenteert de evolutie van de hulp- en veiligheidsnetwerken gecombineerd met een 4G / 5G-omgeving, maar met behoud van de specifieke ‘mission-critical’ noden. Hoe een betrouwbare en beschikbare spraakdienst combineren met data gegevens?
AUD 2022 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days
van 18 & 19 mei alvast in uw agenda!

Meer informatie

Standhouders AUD
Standhouders

Exposanten

Ontdek de volledige standhouderslijst van de ASTRID User Days 2022

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.