Nieuwe raamovereenkomst voor radio’s en pagers

Nieuw raamovereenkomst voor radio's en pagers ASTRID

Radio’s of pagers aanschaffen zonder zelf een overheidsopdracht uit te schrijven? Het kan dankzij de raamovereenkomst van ASTRID. Ontdek welke radio’s en pagers in de nieuwe raamovereenkomst van juli geselecteerd zijn.

ASTRID doet zelf regelmatig een offerteaanvraag bij de leveranciers van gevalideerde eindapparatuur. Onze specialisten vergelijken vervolgens de offertes op het gebied van prijs, technologie, service en accessoires. Met de leveranciers van de toestellen die als beste naar voren komen, sluit ASTRID vervolgens een raamovereenkomst voor één jaar, die daarna eventueel kan worden verlengd. Door toestellen (en de bijbehorende diensten zoals installatie en onderhoud) te bestellen via de raamovereenkomst, kunt u heel wat tijd winnen, terwijl u er toch zeker van bent dat de toestellen aan alle technische en functionele voorwaarden voldoen. U bezorgt eenvoudigweg een bestelbon aan de leverancier en voldoet op die manier aan de regels die gelden voor overheidsopdrachten. De nieuwe raamovereenkomst is geldig van 6 juli 2018 tot 6 juli 2019. ASTRID sloot met vijf leveranciers een overeenkomst voor vijf categorieën radio’s en drie categorieën pagers : standaard draagbare radio, pocket radio, Heavy Duty radio, Atex radio, mobiele radio, Dual / back page pager, pager met encryptie en Atex pager.

Meer info

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 45 cover ASTRID
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.