Events

Last call: schrijf nog snel in op de ASTRID User Days (5 & 6 okt.)

Astrid User Days

Overmorgen is het zover. Op woensdag 5 oktober gaan de deuren van het indrukwekkende stadion van Sint-Truiden open voor de 6de editie van de ASTRID User Days. Tijdens de tweedaagse beurs met congres verwachten we 1500 deelnemers. Bent u nog niet ingeschreven? Registreer dan snel via de website. Gratis voor alle openbare diensten of ASTRID-gebruikers.

Met 70 standhouders en 40 seminars per dag krijgt u een erg ruim overzicht van huidige en toekomstige toepassingen op het gebied van kritieke communicatie, positiebepaling, track & trace, alarmering, dispatching, video, drones, enz. De seminars lopen de hele dag door. U hoeft er niet op voorhand voor in te schrijven. Plechtige opening op woensdag 5 oktober om 9u30.

  • ASTRID workshops: ASTRID bij grootschalige gebeurtenissen, diensten in evolutie, Blue Light Mobile, GeoPortal in de kijker.
  • Blue Light Mobile: demo’s en feedback door politie Geel en Haute-Senne (ISLP Mobile).
  • Opfrissingssessie voor radiogebruik en fleetmap
  • Infosessies van de telecom- en dronesector (20-tal sessies/dag van 25 tot 50 min.): intelligente camera’s, smart public safety solutions, ergonomie in de meldkamer, hoe haal ik meer uit mijn TETRA-terminal?, mass data, cyber security, RPAS binnen de veiligheidsdiensten, hybride radio’s, CAD upgrade 9.3, drones: een revolutie in de lucht, from safe cities to smart cities, …
  • Safety & Security Academy (6 à 10 sessies/dag van 25 min.): lezingen van experts uit binnen- en buitenland die gebeten zijn door veiligheid en innovatie (KMS, EU, VITO, Universiteiten Leuven en Antwerpen, AGIV, Cosic, Drone Valley, Trillion, ...)
  • Circle of Police Leadership (CPL), de beroepsvereniging voor hogere leidinggevenden van de Belgische politie, nodigt op 5 oktober alle deelnemers uit op de nationale conferentie met als thema “SMART @POLICE” (8 sessies van 25 min.).
  • Enterprise Europe Network organiseert op 6 oktober een matchmaking event.

Bekijk het volledige programma op ASTRID User Days. Ook uw collega’s kunnen zich inschrijven.
Gratis parking aan de Fruitveiling, gratis pendelbus naar het Stayen-stadion.
Op 8 minuten stappen van treinstation Sint-Truiden.
Open vanaf 8u30 tot 17u.
Vragen? T: +32 (0)2/500 67 11

www.astriddays.be

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.