Events

Laatste dagen om deel te nemen aan de “Critical App Challenge”

airbus critical app challenge ASTRID User Days

Als u een ontwikkelaar bent met een passie voor de wereld van de hulpdiensten, hebt u nog tot vrijdag 14 september om uw kandidatuur in te dienen voor de “Critical App Challenge”. Airbus nodigt de ontwikkelaarscommunity in België uit om innoverende oplossingen te creëren die gericht zijn op de openbare veiligheid. Er werden al een twintigtal kandidaturen ontvangen.

Airbus heeft het innoverende initiatief “Critical App Challenge” voor België gelanceerd, om Belgische ontwikkelaars en startende ondernemingen te stimuleren de beste toepassingen te ontwikkelen voor de openbare veiligheidsdiensten. Airbus roept een digitaal ecosysteem in het leven voor zijn beveiligd toestel Tactilon Dabat, een Android-smartphone en TETRA-radio in één. Het doel is om nieuwe digitale oplossingen tot stand te brengen die politie, brandweerlieden en andere professionals helpen hun werk te verbeteren. Airbus laat weten dat het al een twintigtal kandidaturen ontvangen heeft. Start-ups en bedenkers van toepassingen in België worden dus uitgenodigd om op de website https://criticalappbe.bemyapp.com/ hun kandidatuur in te dienen tegen uiterlijk vrijdag 14 september. Airbus zal alle voorstellen aandachtig bekijken en er een gesprek over aangaan met de kandidaat.

Eind september zal een jury van deskundigen de deelnemers selecteren die de meest veelbelovende resultaten en de meest realiseerbare projecten voorleggen. De resultaten zullen worden meegedeeld ter gelegenheid van de ASTRID User Days.

Het concept van de Critical App Challenge is gebaseerd op het idee van hackathons: softwarepioniers, ontwerpers van gebruikersinterfaces en bedrijfsleiders werken in een beperkt tijdsbestek intensief samen om proefmodellen voor innoverende digitale oplossingen te ontwikkelen.

https://criticalappbe.bemyapp.com/
https://www.securelandcommunications.com/smartwisp

AUD 2022 register
Bezoekers

Inschrijven voor de ASTRID User Days

Zet de ASTRID User Days
van 18 & 19 mei alvast in uw agenda!

Meer informatie

Standhouders AUD
Standhouders

Exposanten

Ontdek de volledige standhouderslijst van de ASTRID User Days 2022

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.