Coronacrisis: de ASTRID-teams waken over de maximale beschikbaarheid van het netwerk

Coronavirus  © Vincent Kalut - Photo News

Tijdens de coronacrisis blijven de ASTRID-teams voortwerken, maar met naleving van de quarantainerichtlijnen. ASTRID heeft namelijk een reeks maatregelen ingevoerd om haar cruciale opdracht optimaal te kunnen blijven vervullen tijdens deze gezondheidscrisis.

Coronavirus ASTRID

Als specifieke telecomoperator voor de hulp- en veiligheidsdiensten in België zorgt ASTRID ervoor dat haar diensten in alle omstandigheden kunnen worden verzekerd. De meer dan 70.000 politieagenten, brandweerlui, ambulanciers en andere medewerkers van de hulp- en veiligheidsdiensten die gebruik maken van de communicatiediensten van ASTRID, kunnen dus rekenen op de betrouwbaarheid van het ASTRID-netwerk in deze moeilijke omstandigheden.

In deze fotoreportage van het persbureau Photo News voert het ASTRID-personeel preventieve metingen uit om de kwaliteit van het radionetwerk te valideren. Deze controles, naast de 24/7 monitoring door het ASC (ASTRID Service Centre), maken het mogelijk om in alle omstandigheden een maximale beschikbaarheid van het netwerk te garanderen.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 45 cover ASTRID
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.