Events

ASTRID User Days: Matchmaking met gespecialiseerde leveranciers

Astrid User Days

Op donderdag 6 oktober organiseert Enterprise Europe Network Vlaanderen in het raam van de ASTRID User Days een matchmaking event. Een aantal binnenlandse en buitenlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van kritieke communicatie en nieuwe technologieën op het gebied van veiligheid willen zich persoonlijk aan de bezoekers voorstellen.

Via matchmaking kunt u als overheid, politiezone of hulpdienst een (gratis) afspraak maken met een bedrijf dat een gepaste oplossing heeft in een bepaald gebied. U bepaalt zelf vooraf welke bedrijven en instanties u die dag graag wilt ontmoeten. Enterprise Europe Network zorgt ervoor dat deze meetings volgens uw wensen en in alle comfort plaatsvinden.

Hoe gaat u te werk?

  1. De afspraken tussen de deelnemers (bedrijven, overheden, hulp- en veiligheidsdiensten, onderzoeksinstellingen...) worden geregeld met een gebruiksvriendelijk online tool. Bij registratie wordt u onder meer gevraagd om aan te geven naar welke soort producten en diensten uw interesse uitgaat. Dit zorgt ervoor dat u passende afspraken krijgt.
  2. Vanaf 5 september kunnen de deelnemers via het systeem afspraken met andere deelnemers beginnen aan te vragen.
  3. Eind september ontvangt iedere deelnemer via mail een voorstel van agenda en bevestigt de deelnemer alleen de afspraken waarvoor hij interesse heeft (oninteressante afspraken worden eenvoudigweg geweigerd).
  4. Enkele dagen vóór het event wordt uw afsprakenagenda dan naar u doorgemaild.

Interesse om mee te doen? Schrijf u gratis in via het online-platform
Vragen? Neem contact op met Eddy Vanschoonbeek, Enterprise Europe Network
T +32 (0)11 29 20 21

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 52 cover
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.