ASTRID als partner aanwezig op Niveau S

Niveau S ASTRID

Op 19 en 20 december 2018 zal ASTRID deelnemen aan het congres Niveau S, een organisatie van de FOD Binnenlandse Zaken en VIAS Institute. Het evenement vindt plaats in hartje Brussel in het Square Brussels Meeting Centre.

Kom zeker een bezoek brengen op de ASTRID-stand waar u de mogelijkheid zal hebben om onze adviseurs te ontmoeten. Ook ons rekruteringsteam zal aanwezig zijn op de jobbeurs om alle vacatures bij ASTRID toe te lichten. Is een baan bij ASTRID misschien ook iets voor u? Kom dan zeker langs!

De focus van de beurs ligt op drie grote domeinen:

  • Tijdens een plenaire sessie zullen enkele experts verschillende onderwerpen rond technologische innovatie behandelen. De vraag is hoe technologie en samenwerking tot een veiligere maatschappij kunnen bijdragen, zowel in binnen- als buitenland.
  • Aan het congres is ook een jobbeurs gekoppeld. Niveau S wil nieuwe innovators in contact brengen met openbare en privédiensten die instaan voor onze veiligheid. Dit wordt niet zomaar een jobbeurs: via een fast track systeem willen verschillende organisaties nog dezelfde dag talent én ervaring aanwerven.
  • Tot slot is Niveau S ook een innovatiebeurs. Hier wordt gezocht naar technologische mogelijkheden die het leven zouden kunnen vergemakkelijken en verrijken. Alle start-ups, bedrijven, scholen, enz. kregen de kans om een innovatief veiligheidsproject in te dienen. Vijftien kandidaten (verkozen door een jury) mogen hun idee voorstellen aan het grote publiek.

Het event (open van 9u-17u) is gratis, inschrijvingen via de website.

Newsletter background
E-zine ontvangen

Schrijf u in op ons e-zine en blijf op de hoogte.
Die ontvangt u in uw mailbox.

switch achtergrond
SWITCH 36
SWITCH Magazine

Viermaal per jaar ontvangt u ons gratis magazine in de bus boordevol nieuws over de ASTRID-diensten en de ervaringen van hulpdiensten.